Juniorit

Juniorivalmennuksessa arvioidaan aluksi harrastajan osaamisen taso. Kun pelaaja sijoitetaan oikeantasoiseen ryhmään, saadaan aloitettua tehokas ja miellyttävä harjoittelu. Tennis liikuntaharrastuksena on hyödyllinen nuorille, koska se kehittää monipuolisesti motoriikkaa, kestävyyttä, lihaskuntoa, koordinaatiota sekä keskittymiskykyä. Tennis sopii hyvin myös muiden liikuntaharrastusten tueksi, koska siinä kehitetään muissakin lajeissa hyödynnettäviä liikunnallisia valmiuksia. Lajiin voi lähteä tutustumaan joko lyhyemmillä kursseilla tai lukukausi kerrallaan. 

LUKUKAUSIVALMENNUKSET

JUNIORIVALMENNUS (ALOITTELEVAT)

– 1-1,5h/kerta
– Ryhmän koko 5-6 oppilasta/kenttä

Ryhmiä on tarjolla eritasoisille pelaajille.

JUNIORIVALMENNUS (EDISTYNEEMMÄT)

– 1-1,5h/kerta
– Ohjaus tapahtuu tasoryhmissä
– Ryhmien koko on 4-5 oppilasta/kenttä

LUKUKAUSIVALMENNUKSEN SÄÄNNÖT & LASKUTUS

–  Irtisanomisaika 1kk. Laskutus päättyy seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä, jonka jälkeen pelaamatta jääneitä tunteja ei voi enää korvata.
– Jos haluat lopettaa pelaamisen ryhmässä, siitä pitää ilmoittaa s-postitse
– Ryhmän jäsenyys jatkuu automaattisesti kevätkaudelle (eli jos et halua jatkaa keväällä, muista irtisanoa ajoissa)
– Tunnit laskutetaan kausimaksuna, joka on jaettu yhtäsuuriin kuukausieriin.
– Kaikki vakiovuorot joihin olet ilmoittautumalla sitoutunut laskutetaan mahdollisista poissaoloista huolimatta. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus käyttää pelaamatta jäänyt vuorosi "varapelaajana" jossakin muussa sopivassa ryhmässä kauden aikana, mikäli olet perunut osallistumisesi vähintään vuorokautta ennen vuorosi alkua. . Varapelipaikkojen mahdollisuuksista ilmoitamme erikseen.